img

Зам.-председателят на ССА проф. Божанова на конференция "Чисти технологии за устойчива околна среда и кръгова икономика"

06.07.2023

Софийският университет "Св. Климент Охридски" е домакин на международната конференция "Чисти технологии за устойчива околна среда и кръгова икономика", организирана от Clean&Circle. Събитието беше тържествено открито от ректора на СУ проф. дфн. Анастас Герджиков, а поздравителни адреси изпратиха Министърът на образованието проф. д-р Галин Цоков, ръководителят на Представителството на Европейската комисия Цветан Кюланов, Столична община, СПТО и редица други институции.

"Благодарим на Софийска вода, част от Veolia , както и на Селскостопанска академия за подкрепата, която ни оказаха с участието съответно на г-н Васил Тренев и проф. д-р Виолета Божанова. Приветствията, които отправиха на живо пред аудиоторията бяха приети с аплодисменти от присъстващите учени и представители на бизнеса."

От фейсбук страницата на СУ:    https://www.facebook.com/clean.circle2018/posts/pfbid0gE2XZ6JNcBkwKoVDzo1GhWWhGX9nvtq4zwPRFmzPTU5TAM2WJi9LLhDRvS5KhSGYl