img

Селскостопанска академия с информационен щанд на изложението БАТА АГРО 2024

13.05.2024

На тазгодишното Шестнадесето издание на Специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО 2024 Селскостопанска академия е поканена да участва със свой информационен щанд, а официален гост е зам.-председателят на ССА проф. д-р Илиана Начева.
Предоставена е възможност да представим дейността на Академията като надежден партньор във всяко градивно начинание в полза по-конкурентоспособно българско земеделско производство. С нашето присъствие допринасяме и за подобряване на полезната комуникация между аграрната наука и земеделската практика.

Учредена през 2005 г., БАТА АГРО е утвърдена и авторитетна организация, която предприема редица важни за бранша инициативи. Българската асоциация на търговците на агротехника е неправителствена браншова организация, която обединява фирми, оторизирани от водещи световни производители на земеделска техника за внос и дистрибуция на самоходна и прикачена агротехника на територията на Република България.
Асоциацията работи за създаване на съвременни условия за развитието на вноса и продажбата на агро техника у нас, за спазване принципите на лоялна конкуренция между търговците на агро техника в България и техните дистрибутори в страната, внася предложения относно дейността на своите членове за своевременно разглеждане от съответните компетентни органи.

Линк към сайта на изложението: www.bata-agro.com